​STILLADSER

lej STILLADSER OG STIGER

Der er øjeblikke i et byggeprojekt, hvor du kan få brug for at komme op i højden, på stilladser eller stiger. Hvis det er tilfældet, hjælper Renta med at finde den rette løsning, som både er effektiv for arbejdet og tryg for dig. 

Hver byggeplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og produkter inden for stilladser kommer derfor ikke som færdige løsninger, men tilpasses fra gang til gang. Renta er gerne med allerede fra starten, for at du skal få den mest effektive og passende løsning; vi hjælper dig med projektering, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, tager vi os desuden af afmonteringen.

 

Gennemgående sikkerhed

Arbejde i højden kræver et tydeligt sikkerhedskoncept allerede ved projekteringen af stilladset. Vores personale er uddannet og autoriseret inden for denne slags arbejde, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes.

 

Vores løsninger inden for stilladser

  • Stilladser
  • Rullestillads
  • Stiger
  • Tilbehør såsom hegn og låger.

 

Spørg os om vores stilladser

Har du spørgsmål til forskellige typer af stilladser og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.