TRAFIKANORDNINGER (TA)

afspærringsmateriel TIL SIKRE VEJE

Ved vejarbejde og andre projekter på og op til trafikerede veje er der brug for forskellige slags midlertidige afspærringer. Renta tilbyder helhedsløsninger og udlejning af alle typer af afspærringsmateriel.

Hver arbejdsplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og produkter inden for afspærring kommer derfor ikke som færdige løsninger, men tilpasses fra gang til gang. Vi hjælper til med afspærring og skilteplaner og bistår med alt tænkeligt materiale såsom vejbump, afspærringer, skilte, skiltevogne og trafiksignaler.

Renta er gerne med allerede fra projektets start, for at du skal få den mest effektive og passende løsning; vi hjælper dig med planlægning, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, tager vi os desuden af afmonteringen.

 

Vores løsninger inden for afspærring

  • Skilteplaner: En skilteplan er påkrævet ved arbejde på offentlig vej i Danmark. Renta hjælper dig med at udarbejde skilteplaner og få dem godkendt.
  • Skiltevogne: Skiltevogne er mobile afspærringer, som du kan anvende ved forskellige typer af midlertidigt vejarbejde og ulykker. Ofte er skiltevognen trailermonteret.
  • Autoværn: Et autoværn er en midlertidig afspærring eller beskyttelse, der øger sikkerheden ved vejarbejde, både for arbejdere og forbipasserende trafikanter. Renta rådgiver og udlejer forskellige løsninger.
  • Vejbump: Renta udlejer forskellige typer af vejbump til reduktion af hastigheden, f.eks. omkring et vejarbejde eller en arbejdsplads.
  • Afspærringstoppe og -lægter: Afspærringer såsom toppe og lægter afspærrer et område eller en vej på en tydelig og effektiv måde. Renta rådgiver og udlejer forskellige slags afspærringsløsninger.
  • Vejskilte: Vejskilte informerer trafikanter og forbipasserende om eksempelvis hastigheder, placering og advarsler. Rentas sortiment inden for vejskilte er bredt.
  • Trafiksignaler: Lyssignaler er en effektiv måde at regulere trafikken på, f.eks. ved et vejarbejde. Renta udlejer lyssignaler med forskellige funktioner.

 

 

Spørg os om afspærring

Har du spørgsmål til forskellige typer af midlertidige trafikanordninger og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.