Onsite service

Nr. 1 i service og

pålidelighed

Hjem » Onsite service

Vi tilbyder onsite havariservice

Hos Renta stræber vi mod at være nr. 1 i service og pålidelighed. Det gør vi bl.a. ved at yde Onsite havariservice, der betyder vi er hurtigt ude hos dig, hvis en af vore maskiner bryder ned – uanset årsag.

 

Vi forstår, at tid er penge, så vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få dig i gang igen så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, tager vi maskinen tilbage til vores værksted og får den repareret så hurtigt som muligt. Du får selvfølgelig leveret en anden maskine, så du kan komme videre med dit projekt.

 

Vi kommer så hurtigt vi kan

Det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse, når du lejer hos Renta. Med vores onsite havariservice tilstræber vi, at vores montør står klar ved det nedbrudte materiel på din byggeplads indenfor 2 timer i Storkøbenhavn og indenfor 3 timer på resten af landet. Det er dog ikke en garanti vi kan give, da ankomsttidspunktet er afhængig af mængden af opgaver på pågældende tidspunkt, mængden af trafik osv. Men vi vil gøre hvad vi kan for at være der så hurtigt, som overhovedet muligt.

 

Vi kommer uanset hvad nedbruddet skyldes

Uanset om der er sprunget en hydraulikslange på gravemaskinen eller om kværnen er stoppet i letvognen, så ønsker vi selvfølgelig at få materiellet op og køre igen hurtigst muligt. Hvis du selv har været årsag til nedbruddet vil du modtage en faktura på tid og evt. reservedele. Hvis nedbruddet er uforskyldt, så udfører vi selvfølgelig reparationen uden beregning.

 

Vi har vores egne montørbiler

Vi har et team af erfarne entreprenørmaskinmekanikere, der kan reparere de fleste maskiner på stedet. De medbringer et stort udvalg af værktøj samt de gængse reservedele. Det kan selvfølgelig hænde, at vi er nødt til at skaffe flere reservedele. I dette tilfælde vil vi vurdere om du vil have en erstatningsmaskine i mellemtiden eller om du kan vente til vi får skaffet de rigtige reservedele.

 

Indlejet materiel

Vi kan kun garantere ovenstående service på vores eget materiel. Har vi indlejet materiellet fra en anden udlejer vil vi gøre hvad vi kan for at du skal opleve samme hastighed og service, som vi ønsker at levere. Men da vi ikke har direkte kontrol over det andet udlejningsfirmas materiel, mekanikere og service, kan vi ikke garantere dette på samme måde.

 

Vi rykker ud 24 timer i døgnet

Vores vagttelefon er åben: 24 TIMER I DØGNET – 365 DAGE OM ÅRET. Hvis du har brug for os uden for åbningstiden, så ring blot på vores hovednummer: 70 20 62 42 og følger vejledningen på telefonsvaren. Du vil blive stillet om til en af vores vagthavende medarbejdere.

 

Bemærk venligst, at der er et ekstra gebyr for denne service uden for åbningstiden.

 

Hjælp til selvhjælp

Måske er dit nedbrud ikke værre end at du selv kan blive kørende igen med lidt hjælp til selvhjælp via telefonen. I nogle tilfælde kan vi guide dig til at prøve at trykke på en bestemt knap eller trække et bestemt håndtag, som vi bevirke at maskinen igen virker som den skal.

 

Selvhjælp er et begreb, der bruges til at beskrive en persons evne til at løse problemer uden hjælp udefra. Generelt anses selvhjælp for at være en positiv egenskab, da det viser, at personen er i stand til at tage vare på sig selv.

 

Vores erfarne personale er klar til guide dig igennem eventuelle problemer, du måtte have. Vi ønsker at hjælpe dig med at komme i gang igen så hurtigt som muligt og med mindst mulig ulejlighed for dig. Kan vi ikke hjælpe dig via telefonen, så sender vi selvfølgelig en montør ud til dig hurtigst muligt.

 

Spørgsmål eller tilbud?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge materiel eller hvis du ønsker at bestille eller afmelde

Landsdækkende service

Renta udlejer materiel til hele Danmark