Services

Velkommen til
Renta materieludlejning

Materieludlejning hos Renta

Velkommen til Renta A/S, din pålidelige partner inden for materieludlejning. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelt udstyr til at tackle dine projekter effektivt og problemfrit.

MATERIELUDLEJNING

Lej minigraver eller andet materiel

Vores flåde af maskiner strækker sig fra at du kan leje minigraver til du kan leje mandskabsvogn. Under produkter kan du se hele udvalget af materiel, så du er klar til at håndtere alt fra små opgaver i haven til større anlægsprojekter. Find den rette minigraver – eller hvad du end leder efter – til dit behov og gør din opgave lettere på denne hjemmeside.

ARBEJD SIKKERT I HØJDEN

Liftudlejning

Med vores liftudlejning kan du udføre arbejde i højden med lethed og sikkerhed. Vores udvalg af lifte er velegnede til diverse opgaver, fra byggeri til vedligeholdelse. Leje af lift bliver en enkel proces med vores store udvalg af lifte og vores professionelle rådgivning, så du får den rigtige lift til opgaven.

MANDSKABSVOGNE OG TOILETVOGNE

Lej mandskabsvogn

Skab den perfekte arbejdsbase, da du hos Renta kan leje mandskabsvogn i mange størrelser og til forskellige formål. Vores mandskabsvogne er udstyret med alt det nødvendige for at sikre dine teammedlemmers komfort og effektivitet, uanset hvor arbejdet fører dem hen.

Lej toiletvogn – Bevar hygiejnen på arbejdspladsen

Du kan leje toiletvogn, så du sikrer, at hygiejnen og komforten opretholdes på din arbejdsplads. Uanset om du arbejder på en byggeplads eller et fjerntliggende sted, har vi toiletvogne til at imødekomme dine behov og sikre bekvemmelighed for alle.

!

“Uanset om du har brug for at leje af minigraver, leje en lift eller leje en mandskabsvogn er Renta din pålidelige partner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre dit næste projekt til en succes!”

Sanne Pedersen

Udlejningskonsulent

Hvorfor renta?

Dine fordele

Du får mange fordele, når du vælger at leje hos Renta.

Materiel der virker

Vores professionelle medarbejdere gennemgår materiellet inden udlejning, så du altid får maskiner der virker.

Gratis vask og klargøring

Vi ved godt at dit arbejde kan gøre vores materiel beskidt. Det er helt okay - vi vasker det uden beregning*, når du returnerer det.

Gratis liftopmåling

Skal du leje en lift, så kører vi ud til den aktuelle byggeplads og laver en opmåling, så vi kan rådgive dig bedst muligt i valg af lift.