Services

Vi leverer pålidelighed

Hjem » Services

Vi hedder “service” til mellemnavn

Hos Renta ønsker vi at levere et højt serviceniveau i alle aspekter af virksomheden. Uanset om du skal bruge rådgivning til at vælge den rigtige maskine eller hvis du har brug for hjælp ved nedbrud ønsker vi at møde dig med et smil og gøre vores yderste for at hjælpe dig. Med mere end 16 års erfaring i branchen står vores meget erfarne og kvalificerede personale til rådighed for at servicere dig.

Du får den højeste tilgængelighed, service og kvalitet – fordi vi leverer pålidelighed!

rådgivning

Har du brug for rådgivning?

Hos Renta tilbyder vi gratis rådgivning, så du kan vælge den rigtige maskine til opgaven. Vores udlejningskonsulenter har mange års erfaring i branchen og ved præcis, hvilken maskine der er bedst egnet til dit projekt. Renta’s rådgivning er altid gratis og uforpligtende.

vask og klargøring

Renta tilbyder gratis vask og klargøring

Vi ved godt at dit arbejde kan gøre vores materiel beskidt. Det er helt okay – vi vasker det uden beregning, når du returnerer det. Der er dog få undtagelser; rengøring af graffiti, beton og asfalt, bortskaffelse af jord samt skurvognsmateriel.

Onsite haveriservice

Vi tilbyder onsite havariservice

Vi forstår, at tid er penge, så vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få dig i gang igen så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, tager vi maskinen tilbage til vores værksted og får den repareret så hurtigt som muligt. Du får selvfølgelig leveret en anden maskine, så du kan komme videre med dit projekt.

Renta tilbyder gratis liftopmåling

Vores personale har stor erfaring og står gerne til rådighed med liftopmåling og hjælp til valg af lift, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes. Nogle gange kan vi vurdere opgavens omfang ud fra en beskrivelse og andre gange er der behov for at vi tager ud til byggepladsen og foretager en vurdering. Begge dele gør vi selvfølgelig uden beregning, når du lejer liften hos Renta.