Rådgivning

Gratis rådgivning

Hjem » Rådgivning

Har du brug for rådgivning?

Hos Renta tilbyder vi gratis rådgivning, så du kan vælge den rigtige maskine til opgaven. Vores udlejningskonsulenter har mange års erfaring i branchen og ved præcis, hvilken maskine der er bedst egnet til dit projekt. Renta’s rådgivning er altid gratis og uforpligtende.

Valg af entreprenørmaskine

Når du skal leje entreprenørmaskiner, er det vigtigt at vælge den rigtige maskine til opgaven. Hos Renta tilbyder vi gratis rådgivning, så du kan træffe den bedste beslutning. Uanset om du skal bruge en enkelt minigraver eller et stort gravesæt, så er det vigtigt at få det ideelle materiel, så du kan arbejde så effektivt som muligt. Med vores store erfaring i branchen og vores brede udvalg af maskiner kan vi rådgive dig om den bedste løsning til dit projekt.

Når du kontakter os for om valg af den rigtige entreprenørmaskine vil vi typisk spørge dig om følgende:

  • Skal du leje en minilæsser skal vi vide hvor meget du skal kunne løfte i skovlen/på gaflerne
  • På en dumper skal vi vide hvor meget plads du har behov for, i hvilken højde du skal læsse af og om du har behov for at tippe læsset til siden eller kun fremover
  • Ved leje af gravemaskine skal vi vide hvilken gravedybde du har behov for
  • Vi skal også vide hvor meget plads du har på byggepladsen til at navigere maskinen på
  • Har du brug for ekstra udstyr, som f.eks. hydraulikhammer, risteskovl, rotortilt eller andet?

Med ovenstående oplysninger, vil vores udlejningskonsulenter kunne rådgive dig til hvilken maskine der passer bedst til dine behov. Kontakt os i dag for at komme i gang!

Hvilken lift skal du vælge?

Skal du arbejde i højden er det vigtigt at leje den rigtige lift til opgaven. Vi har et bredt udvalg af lifte til udlejning, så vi er sikre på at have den perfekte lift til dit projekt.

Når du kontakter os for om valg af den rigtige lift vil vi typisk spørge dig om følgende:

  • Hvor høj skal du op (lodret)?
  • Hvor langt skal du ind (vandret)?
  • Hvor meget forventer du at kurven skal kunne løfte?
  • Har du behov for at flytte liften i højden?
  • Hvilket underlag skal liften køre på?

Med ovenstående oplysninger, vil vores udlejningskonsulenter kunne rådgive dig til hvilken lift, der passer bedst til dine behov. Kontakt os i dag for at komme i gang!

Vil du have hjælp til opmålingen?

Det kan koste både tid og penge at vælge en forkert lift. Er du i tvivl kan vi tilbyde en gratis opmåling af byggepladsen, så du kan være sikker på at få den rigtige lift til opgaven. Vores erfarne medarbejder besøger din byggeplads og lytter til dine behov. Derefter vurderer vi dine liftbehov og anbefaler derefter den ideelle løsning.

Læs mere om liftopmåling her.

Hvordan er terræn og undergrund?

Det er vigtigt at kontrollere jordbundsforholdene, før du lejer en tung entreprenørmaskine eller lift. Du du skal være sikker på, at jorden/undergrunden er stabil nok til at bære maskinens vægt. Hvis jorden er blød og ustabil, kan maskinen sidde fast eller vælte og risikere at forårsage alvorlig skade på maskinen eller endnu værre en arbejdsulykke med personskade til følge. Dette kan måske forhindres ved at udlægge køreplader. Alternativt skal vælges en anden maskine fra en anden indgangsvinkel, hvis det er muligt. 

Hvis du skal køre med store maskiner oven på f.eks. en parkeringskælder, er det vigtigt at tjekke bæreevnen for kælderen. Hvis maskinen er for tung, kan den beskadige konstruktionen.

Skal du arbejde på offentlig vej?

Du skal sikre dig, at du har de rigtige tilladelser, før du påbegynder arbejdet, især hvis det indebærer, at du skal afspærre en del af eller hele vejen. Skal du f.eks. opstille et modul, en letvogn eller container på offentlig vej er det vigtigt at søge om “Råden over vejareal” og sørge for korrekt afspærring samt skiltning. Dette arbejde hjælper vi gerne med. Vi hjælper ligeledes, hvis du har behov for afspærring og skiltning samt udarbejdning af skilteplaner. Læs mere om afspærring her.

Andre gode råd angående leje af materiel

Generator

Hvis du skal leje en generator har vi behov for at vide hvor strøm (kW) du skal bruge. Hvis du lejer el-materiellet, som generatoren skal bruges til, gennem os, så kender vi selvfølgelig denne oplysning. Anvender du eget materiel til generatoren, så undersøg hvad kravene er til dette materiel, så vi kan finde den rigtige størrelse generator til dig.

Gravekasse

Hvis du skal leje gravekasser skal vi vide hvor stort et hul du skal grave. Vi har behov for at kende både bredde, længde og dybde, så vi kan finde den rigtige mængde og størrelse sektioner til dit projekt.

Kompressor

Hvis du skal leje en kompressor har vi behov for at vide hvor luft (m3) du skal bruge. Hvis du lejer luftmateriellet, som kompressoren skal bruges til, gennem os, så kender vi selvfølgelig denne oplysning. Anvender du eget materiel til kompressoren, så undersøg hvad kravene er til dette materiel, så vi kan finde den rigtige størrelse kompressor til dig.

Letvogne og moduler

Hvis du skal leje en letvogn eller et modul har vi behov for at vide hvad formålet er med vognen og hvilke faciliteter du har brug for. Skal du f.eks. bruge omklædningsrum og spiseplads er har du blot behov for et toilet? Er der strøm og vand i nærheden, som kan tilsluttes vognen? Er der afløb? Med disse oplysninger kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den rigtige letvogn eller modul.

Rullestillads

Hvis du skal leje et rullestillads har vi behov for kende til den ønskede arbejdshøjde og vi skal vide om dit stillads skal være bredt eller smalt. Du skal også være opmærksom på reglerne for krav om en 1-dags stilladsuddannelse for at opsætte, nedtage og ændre et stillads med en højde på over 3 meter.

Spørgsmål eller tilbud?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge materiel eller hvis du ønsker at bestille eller afmelde

Landsdækkende service

Renta udlejer materiel til hele Danmark