Transport

levering og afhentning
af materiel

Hjem » Transport

Transport er med til at sikre effektive arbejdsdage

Det skal være enkelt at leje hos Renta, og her er transporten en vigtig del. Når du lejer en maskine på et af vores afdelinger, hjælper vi dig derfor med transporten til og fra byggepladsen, hvis du ønsker dette.

Logistikken er en stor del af ethvert byggeprojekt, uanset projektets type eller omfang. Transporter af værktøj, maskiner eller andre redskaber er tidskrævende. Effektiviser din arbejdsdag ved at lade Renta tage sig af transporten til og fra byggepladsen. Vores kørselsafdeling planlægger løbende leverancer for at sikre, at netop det, du har brug for, ankommer på hvor du kan bruget det, når du skal bruge det.

 

Tiden er en faktor

Meget kan planlægges på forhånd, men behov kan også opstå pludseligt. Vi arbejder lokalt og i tæt samarbejde med dig som kunde, så vi effektivt kan løse dit behov. Skulle en maskine ikke være i afdelingen nærmest dig, finder vi den med al sandsynlighed i en anden afdelingen, og så står Renta for den resterende transport, så du kun betaler levering fra nærmeste afdeling.

 

Kan jeg selv afhente materiellet?

Ønsker du selv at afhente materiellet er du selvfølgelig meget velkommen til dette. Du kan med stor fordel ringe på forhånd og bestille det du skal bruge. Dermed sikrer du dig, at vi har materiellet hjemme og vi sørger for at det står klar, når du kommer.

Ligeledes kan du selvfølgelig selv aflevere materiellet igen – kig efter skiltet, hvor der står “Returmateriel”. Sørg for at registrere din aflevering hos en af vores medarbejdere i modtagelsen.

Hvad koster det at få leveret materiel?

Prisen for transport bestemmes af antallet af kilometer fra nærmeste afdeling til byggepladsen samt vægten på det materiel, som vi skal levere. 

Noget materiel kræver mere håndtering og derfor er prisen en anden. Her er et par eksempler:

  • Containere, da de skal løftes med kran
  • Letvogne, da de skal leveres på krog
  • Stillads, da mange små dele skal håndteres
  • Skiltning, da der skal bruges ekstra tid på at opsætte skilte på den rigtige lokation

 

Hjælp os med at vi levere materiellet det rigtige sted

Vi vil meget gerne levere materiellet til dig på den ønskede placering på det aftalte tidspunkt. Nogle gange kan en bestemt placering dog være meget svær at beskrive og finde, f.eks. hvis der er tale om en stor byggeplads eller en nyudstykket grund uden officiel adresse endnu.

Det vil derfor være en stor hjælp, hvis vores chauffør får så præcis en lokation som muligt. Du kan give os GPS-koordinator eller anvende f.eks. Google Maps til at markere placeringen og sende kortet til vores udlejningskonsulenter.

På denne måde kan vi sikre, at udstyret leveres til det rigtige sted.

Du kan også hjælpe ved at sørge for, at der er plads nok til vores lastbil på leveringsstedet, da det vil gøre det lettere og hurtigere for os at læsse af. Måske er der behov for afspærring, hvis materiellet skal leveres i et befolkningstæt område.

Bemærk venligst, at vi altid forbeholder os retten til at vurdere, om en levering kan foretages til det ønskede sted. Hvis ikke vi kan komme til med vores lastbil er vi nødt til at levere et nærliggende sted og give dig denne position.

 

Hvad sker der, hvis jeg ikke er til stede, når udstyret bliver leveret?

Med mindre der er tale om en lukket byggeplads er det ikke nødvendigt, at du er tilstede, når vi leverer materiellet. I mange tilfælde vil det være en fordel for os at få mulighed for at levere og afhente materiellet om natten, hvor der ikke er så meget trafik og dermed er det hurtigere og nemmere for at at komme rundt med vores store lastbiler. Der er dog steder i f.eks. indre by, hvor vi ikke har tilladelse til at levere om natten pga. støjgener.

 

Når du bestiller dit materiel til levering skal du oplyse hvilken dag og på hvilket tidspunkt du skal bruge materiellet. Nu mere fleksibilitet vi får på tidspunktet nu nemmere er det for os at få logistikken til at hænge sammen.

 

Spørg os om transport

Har du spørgsmål til forskellige typer af transporter og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 62 42.

 

Spørgsmål eller tilbud?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge materiel eller hvis du ønsker at bestille eller afmelde

Landsdækkende service

Renta udlejer materiel til hele Danmark