Afspærring

Totalløsninger
– fra planlægning til udførelse

Hjem » Afspærring

AFSPÆRRINGSMATERIEL TIL SIKRE VEJE

Ved vejarbejde og andre projekter på og op til trafikerede veje er der brug for forskellige slags midlertidige afspærringer. Renta tilbyder helhedsløsninger og udlejning af alle typer af afspærringsmateriel.

Når det er nødvendigt at lukke en vej i forbindelse med et byggeprojekt, etableres der en afspærring omkring området for at holde fodgængere og trafikanter væk fra byggepladsen. Dette bidrager til at holde folk i sikkerhed og forhindrer dem i at komme i vejen for byggearbejderne.

Der findes en række forskellige typer af afspærringer, der kan anvendes afhængigt af situationen. Midlertidige afspærringer, trafikkegler og skilte kan alle bruges til at skabe en afspærring omkring en byggeplads.

Individuelle løsninger

Hver arbejdsplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og produkter inden for afspærring kommer derfor ikke som færdige løsninger, men tilpasses fra gang til gang. Forskelligartede projekter kræver derfor individuelle løsninger.

Vi har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at vælge den rigtige type barriere til dine behov. Vi arbejder sammen med dig for at finde en løsning, der er skræddersyet til dine specifikke krav.

 

Totalløsninger – fra planlægning til udførelse

Når du lejer barrierer hos Renta, lejer du ikke bare afspærringsmateriel. Du får også vores ekspertise og erfaring med planlægning og udførelse af afspærring. Vi kan hjælpe dig med alt fra planlægning til levering og opsætning af udstyret. Og når projektet er afsluttet, kommer vi og henter afspærringsmateriellet igen.

 

Renta – din partner til sikre veje

Hos Renta har vi mange års erfaring med at levere sikre veje. Vi kan hjælpe dig med skilteplaner og afspærring og vi udlejer alt tænkeligt materiale såsom vejbump, afspærringer, skilte, skiltevogne og trafiksignaler m.m.

Renta er gerne med allerede fra projektets start, for at du skal få den mest effektive og passende løsning. Har du brug for hjælp med planlægning, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling, så ring endelig til os. Når projektet er afsluttet, tager vi os desuden af afmonteringen.

Vores professionelle og erfarne personale er specielt uddannet til at give dig den bedst mulige rådgivning og service til dit projekt. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at den rigtige afspærring anvendes til dine specifikke behov, og at alle sikkerhedskrav er opfyldt.

 

Vores løsninger inden for afspærring

  • Skilteplaner: En skilteplan er påkrævet ved arbejde på offentlig vej i Danmark. Renta hjælper dig med at udarbejde skilteplaner og få dem godkendt.
  • Skiltevogne: Skiltevogne er mobile afspærringer, som du kan anvende ved forskellige typer af midlertidigt vejarbejde og ulykker. Ofte er skiltevognen trailermonteret.
  • Autoværn: Et autoværn er en midlertidig afspærring eller beskyttelse, der øger sikkerheden ved vejarbejde, både for arbejdere og forbipasserende trafikanter. Renta rådgiver og udlejer forskellige løsninger.
  • Vejbump: Renta udlejer forskellige typer af vejbump til reduktion af hastigheden, f.eks. omkring et vejarbejde eller en arbejdsplads.
  • Afspærringstoppe og -lægter: Afspærringer såsom toppe og lægter afspærrer et område eller en vej på en tydelig og effektiv måde. Renta rådgiver og udlejer forskellige slags afspærringsløsninger.
  • Vejskilte: Vejskilte informerer trafikanter og forbipasserende om eksempelvis hastigheder, placering og advarsler. Rentas sortiment inden for vejskilte er bredt.
  • Trafiksignaler: Lyssignaler er en effektiv måde at regulere trafikken på, f.eks. ved et vejarbejde. Renta udlejer lyssignaler med forskellige funktioner.

 

Spørg os om afspærring

Har du spørgsmål til forskellige typer af midlertidige trafikanordninger og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.

 

Spørgsmål eller tilbud?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge materiel eller hvis du ønsker at bestille eller afmelde

Landsdækkende service

Renta udlejer materiel til hele Danmark