Det store nedbørsmysterium

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Når det regner på præsten og resten af nationen, så drypper det ikke nødvendigvis hverken på degnen eller dem med materiel til at imødegå regnen.

Det har vi i Renta konstateret efter, at Danmark oplevede den vådeste januar nogensinde. 124,5 mm røg der i regnmåleren i løbet af årets første måned, som blev med blot ganske få dage uden nedbør. Men uden at det skabte øget aktivitet på vores hylder med pumper og affugtere.

Det er lidt af et nedbørsmysterium. Logisk burde masser af regn sætte gang i udlejningen af ikke mindst pumper. Men vandet har tilsyneladende ikke givet de store problemer med at grave ude på byggepladserne, hvor det er vores erfaring at entreprenørerne ringer til os, når grundvandet står højt.

Også vores beholdning af affugtere har stort set fået lov til at stå godt og tørt på depoterne. Som regel er det forsikringsselskaberne eller de store byggefirmaer, der slår alarm, når skybrud giver akut behov for affugtere. Det skete ikke i markant omfang i historiens vådeste januar.