Du kan nu leje materiel hos os i flere steder i Jylland og på Fyn

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Renta er stærkere end nogensinde tidligere. Ikke mindst vest for Storebælt udvider vi med flere depoter, at vi har købt vores udlejningskollega Del-Pin. Det gør alting nemmere meget nemmere for dig som kunde med øget tilgængelighed: Vi byder på yderligere ni depoter med flere end 60 medarbejdere, og vi er nu i den grad til stede både i Syd- og Sønderjylland, på Als og på Fyn.

Del-Pin blev skabt af Allan Del Pin i 1984. Dermed er det et af Danmarks ældste udlejningsfirmaer. Hovedafdelingen ligger i Sønderborg på Als. Tillige er der afdelinger i Vejle, Kolding, Rødekro, Haderslev, Fredericia og Esbjerg på den jyske side. På Fyn er Del-Pin, og dermed nu Renta, på plads både i Odense og Assens.

Allan Del Pin har med salget til Renta fundet et perfekt match og en partner, der kan videreudvikle forretningen og komme kunderne på begge sider til gode. Ved at kombinere vores kræfter, kan vi betjene flere kunder med en enkelt, men god, gammel service i tankerne. Del-Pin og Rentas værdier er afstemt, og du som kunde kan gå en lys fremtid i møde sammen med det forenede Renta A/S.