Godt fuldendt og godt begyndt

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

LOHKE er kommet godt fra start som Renta. Efter at sammenlægningen af vores to virksomheder kom endeligt på plads i efteråret, fulgte navneforandringen, da kalenderen skiftede til 2023. Vi i LOHKE og Renta benyttede i bogstavelig forstand anledningen til at vende op og ned på det gamle begreb ”Godt begyndt er halvt fuldendt”. Det blev til ”Godt fuldendt og godt begyndt”.

Vi er kommet rigtig godt fra start i 2023 og vi glæder os til forårssæsonen, som er lige rundt om hjørnet.
 
Noget er forandret – mere er bevaret
Noget er forandret efter, at to firmaer blev til ét. Men endnu mere er bevaret, som både kunder og medarbejdere kender det.

Generelt har medarbejderne i LOHKE og i det gamle Renta Danmark taget godt imod fusionen og sammen ser vi frem til den fremtidige rejse sammen.

Totalt har Renta nu 120 medarbejdere. Det er omkring 20 flere end firmaerne havde tilsammen tidligere. Og det er slet ikke slut med ansættelsessamtaler. Først skal der folk til at bemande den nye Renta-afdeling i Sakskøbing, som du kan læse mere om herunder. Siden skal der udbygges med både mere mandskab og kontorer i Aarhus-afdelingen. Dermed er vi klar til at servicere dig og vores andre kunder endnu mere.
 
LOHKE-tingene
Vi vil også sætte fokus på den daglige logistik og fremover flytte meget mere grej rundt på vores egne biler, så du som kunde møder vores egne chauffører så ofte som muligt. Samtidig vil vi have mere fokus på de miljømæssige, de sociale og de ledelsesmæssige aspekter i virksomheden. Det er det, der også er kendt under den engelske forkortelse ESG – Enviromental, Social and Governance.

Der var opbygget nogle gode traditioner hos LOHKE, som vi absolut ønsker at videreføre. Bl.a. vil vi holde fast på den populære Jule-tamtam, hvor vi i slutningen af november hvert år, inviterer Verdens Bedste Kunder til grillmad og hygge.