Om Renta

Velkommen til
Renta materieludlejning

Renta Materieludlejning – Vi leverer pålidelighed

Materieludlejning og liftudlejning til professionelle i bygge- og anlægsbranchen, industrien, det offentlige og en lang række servicefag.

Renta Materieludlejning as har afdelinger fordelt over det meste af landet, hvilket gør at vi er landsdækkende, så uanset, hvor du skal bruge materiel kan vi levere det til dig. Find nærmeste afdeling her.

Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en høj produktivitet og du undgår unødige nedbrud.

derfor renta

En bred vifte af produkter og services

Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af produkter og services, herunder lifte, dumpere, gravemaskiner, letvogne, teleskoplæssere og meget mere. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af services som f.eks. liftopmåling og hjælp til afspærring.

Hos Renta Materieludlejning er vores erfarne personale altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr til dine specifikke behov.

Vores højeste prioritet er kundetilfredshed, og derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at alle vores kunder får en hurtig og pålidelig service.

verdens bedste medarbejdere

Team Renta

Vi kalder os Team Renta fordi vores dygtige og engagerede medarbejdere er gode til at samarbejde, så du som kunde får den bedst mulige service.

Renta er ikke blot en leverandør af materiel. Vi er din samarbejdspartner, der kan skabe mere værdi til din forretning.

Vi ser det som vores mission at levere og servicere kompetente og pålidelige løsninger, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi stræber efter at forbedre hele vejen igennem; fra maskiner, til service, support og kunderelationer. Og vi ønsker at sikre, at din leje af materiel bliver så smidig og ubesværet som muligt for dig.

rentas slogan

Vi leverer pålidelighed

Det er derfor, du kan stole på Renta Materieludlejning – Vi leverer pålidelighed. Hos os får du, hvad du betaler for. Pålidelighed fra den første kontakt til det sidste. Det er det, vi garanterer ved hver eneste udlejning.

Renta er et udlejningsfirma for entreprenørmaskiner og andet udstyr. Vi udlejer materiel til danske virksomheder, og vi stræber mod at være den foretrukne udlejer i Danmark. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med leje af udstyr eller liftudlejning. Vi ser frem til at hjælpe dig!

NB: Vi udlejer IKKE til privatkunder!

!

“Vi behandler en lille kunde på samme måde som en stor. Det er nemlig vigtig, at alle føler sig velkommen hos os.”

Sanne Pedersen

Udlejningskonsulent

Hvorfor renta?

Dine fordele

Du får mange fordele, når du vælger at leje hos Renta.

Materiel der virker

Vores professionelle medarbejdere gennemgår materiellet inden udlejning, så du altid får maskiner der virker.

Gratis vask og klargøring

Vi ved godt at dit arbejde kan gøre vores materiel beskidt. Det er helt okay - vi vasker det uden beregning*, når du returnerer det.

Gratis liftopmåling

Skal du leje en lift, så kører vi ud til den aktuelle byggeplads og laver en opmåling, så vi kan rådgive dig bedst muligt i valg af lift.