Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Renta Group Oy (“Renta Group” eller “Renta”) har indgået en aftale om at købe A.L. DEL-PIN A/S (“Del-Pin” eller “Selskabet”). Del-Pin er et dansk udlejningsfirma med ni depoter beliggende i de vestlige dele af Danmark. Virksomheden har mere end 60 ansatte og en årlig omsætning på knap 100 mio.

Opkøbet markerer et væsentligt skridt fremad på Rentas rejse for at opbygge et moderne, landsdækkende udlejningsnetværk i Danmark. Renta udvider med købet sit netværk fra 6 til 15 depoter, hvilket markant styrker Rentas tilstedeværelse i de vestlige dele af Danmark.

Vi er meget stolte over, at vi nu kan byde et af Danmarks ældste udlejningsfirmaer velkommen i Renta-familien. Del-Pin er en fremragende tilføjelse til Rentas danske forretning med sin lokale tilstedeværelse, højt kvalificerede medarbejdere og stærke lønsomhed. Vi vil stræbe efter at fortsætte med at betjene kunder med den samme førsteklasses servicetilgang som før, samtidig med at vi fremadrettet vil drage yderligere fordel af Rentas brede sortiment af materiel og digitale løsninger. Del-Pins stærke regionale markedsposition og erfarne ledelsesteam skaber et solidt grundlag for at betjene flere kunder i de vestlige dele af Danmark.

Opkøbet forventes gennemført i maj.

Kari Aulasmaa, CEO for Renta Group udtaler:

“Vi er glade for at byde Del-Pin-teamet velkommen i koncernen. Allan Del Pin, en af pionererne i den danske udlejningsbranche, har opbygget en stor virksomhed med en lang historie med fremragende kundeservice og profitabel vækst. Opkøbet supplerer vores geografiske dækning perfekt og er et væsentligt skridt for os i opbygningen af et landsdækkende netværk i Danmark. Vi ser frem til at arbejde sammen med de professionelle i Del-Pin.”

Lars Raagaard, CEO for Renta A/S udtaler:

”Det bliver rigtig spændende at have Del-Pin med ombord. Vi vil tage det bedste fra begge virksomheder og samle til noget endnu bedre. Jeg vil gøre mit ypperste for at vores nye kollegaer føler sig velkomne, hørt og som en del af teamet, og jeg er sikker på købet af Del-Pin også vil komme vores kunder til gode i form af endnu bedre tilgængelighed og service.”

Allan Del Pin, grundlægger og ejer af Del-Pin udtaler:

”Vores ambition har været at betjene vores kunder i fuldt omfang uden at gå på kompromis. Vi har ledt efter en partner, der er i stand til at videreudvikle Del-Pin i forhold til ESG og digitalisering, og med Renta har vi fundet det perfekte match. Ved at kombinere vores kræfter kan vi betjene flere kunder med en enkel, men svær at kopiere “god gammel service” i tankerne, og dette vil være med til at sikre vores mål bliver opfyldt, som er at drive en landsdækkende udlejningsforretning og at vi til stadighed forbedrer vores forpligtelse om at yde exceptionel service. Del-Pin og Rentas værdier er afstemt, og jeg ser en lys fremtid forude for os sammen.”

Om Renta Group

Renta Group er et nordeuropæisk komplet udstyrsudlejningsfirma grundlagt i 2015. Selskabet har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Danmark, Polen og Baltikum med 136 depoter og cirka 1.500 ansatte. Renta er et generelt udlejningsfirma med en bred vifte af entreprenørmaskiner og udstyr samt relaterede ydelser. For mere information, besøg www.renta.com eller www.renta.dk

Om Del-Pin

Firmaet blev grundlagt i 1984 og er et af de ældste udlejningsselskaber i Danmark. Del-Pin er et alment udlejningsfirma, der betjener byggeri, industri og gør-det-selv-sektorer i det sydlige Jylland og på Fyn. Del-Pin har ni depoter, mere end 60 ansatte og en årlig omsætning på knap 100 mio. For mere information, besøg www.delpin.dk