Vask og klargøring

Vi vasker og klargører
materiellet uden beregning

Hjem » Vask og klargøring

Renta tilbyder gratis vask og klargøring

Hver gang du lejer en maskine hos Renta bestræber vi os på at levere en flot maskine som er smurt, tanket og klargjort, så den er klar, når du skal bruge den. Vores dygtige chauffører leverer gerne maskinen til din byggeplads, og du kan også afhente dine maskiner i en af vores afdelinger.

Når du er færdig med at anvende maskinen kan vi ligeledes afhente den hos dig eller du kan levere den til nærmeste afdeling. Og bare rolig. Vi ved godt at dit arbejde kan gøre vores materiel beskidt. Det er helt okay – vi vasker det uden beregning, når du returnerer det. Der er dog få undtagelser; rengøring af graffiti, beton og asfalt, bortskaffelse af jord samt skurvognsmateriel.

 

Vi udfører kvalitetskontrol

Denne service er vi stolte over at kunne give til dig gratis. Ligeledes er vores strenge kvalitetskontrol uden beregning for dig. Mellem hver udlejning bliver maskinen grundigt gennemgået og vores erfarne team i klargøringsafdelingen foretager funktionskontrol.

Hvis vi finder en fejl eller skade på maskinen bliver den overdraget til vores dygtige entreprenørmekanikere, som udbedre fejlen inden den frigives til udlejning igen. Denne kvalitetskontrol reducerer risikoen for nedbrud på din byggeplads, hvilket kan medføre dyre forsinkelser i dit projekt.

Det er alt sammen en del af vores forpligtelse over for dig – at få arbejdet gjort rettidigt og ordenligt, så slid eller fejl ikke bliver til gene for dig.

 

Se en video om vores klargøring

Vi har lavet en kort video, som viser et eksempel på hvordan vores dygtige og erfarne team i klargøringsafdelingen får arbejdet gjort. Eksemplet er med en 14 ton Takeuchi gravemaskine.

Vi står til rådighed døgnet rundt

Vi står ved vores maskiner og vores service. Hvis du ikke er tilfreds med maskinen, når den ankommer, så lad os vide det, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at løse problemet for dig. Og hvis der opstår et problem med maskinen, mens du bruger den, står vores team til rådighed døgnet rundt for at hjælpe dig med at få den op at køre igen så hurtigt som muligt. Vores vagttelefon kan du ringe til udenfor vores normale åbningstid.

Husk daglig service

Hvis du lejer en maskine fra Renta i flere dage er det vigtigt, at du hjælper os med vedligeholdet materiellet, da vi jo ikke længere har maskinen i vores varetægt. Som lejer er det derfor dit ansvar, at udføre daglig vedligeholdelse på materiellet. Dvs. at du skal kontrollere oliestand, kølervæske og lignende og holde øje med om maskinen skal smøres. Se evt. betjeningsvejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Spørgsmål eller tilbud?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge materiel eller hvis du ønsker at bestille eller afmelde

Landsdækkende service

Renta udlejer materiel til hele Danmark