Cases

Derfor skal du leje
hos renta

Kundeudtalelser

Vores kundebase er grundlaget for vores succes, og vi er stolte af at have en kundeportefølje, der afspejler kvalitet, innovation og dygtighed. Vi sætter kundeservice i højsædet i alt, hvad vi gør, for at sikre kundetilfredshed på alle trin af rejsen. Fra købsbeslutninger til eftersalgssupport, leverer Renta altid top kundeservice. Vores kunder ved, at vi prioriterer kundetilfredshed højt, og vi bestræber os på at sikre kundernes tillid til vores produkter og tjenester. Vi er altid på udkig efter måder at forbedre kundeoplevelsen på, uanset om det er gennem uddannelse af kunderne eller ved at yde kundesupport.

Vi har spurgt nogle af vores kunder, hvorfor de lejer hos os. I videoerne herunder kan du se, hvad de svarede.

Martin Formand hos CG Jensen
Stephan Sydkystens kranservice

Meget sjældent nedbrud på maskinerne

Hos Renta får jeg altid materiel i god stand, og der er meget sjældent nedbrud på maskinerne. Derudover får jeg en god service, og jeg oplever, at medarbejderne er kompetente og ved hvad de taler om, når jeg har brug for vejledning eller hjælp.

Renta har lavet nogle videoer med en kort introduktion på nogle af deres maskiner. Dette har været en stor hjælp for mig, da jeg f.eks. skulle leje en edderkoplift for første gang.

Tommy Teglgaard

Ejer, Teglgaard Tag & Facade ApS

Materiellet er altid i 100% stand

Når vi kontakter vores konsulent hos Renta med en opmåling eller lev. af materiel, får vi samme dag en bekræftelse på mail på opgaven.

Det er meget effektivt og professionelt, materiellet er altid i 100% stand og alle aftaler overholdes.

Selv efter de voldsomme efterårsstorme vi har haft de sidste 4-5 år kan Renta stadig præstere at opmåle, sende bekræftelser og levere lifte allerede dagen efter.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler Renta flere gange om ugen til andre entreprenører.

Christian Oversø

Håndværkstaksator, Gorm Larsen & Søn A/S

Der er altid nogen at få fat på hos Renta

Hos Renta får vi altid hurtig levering og udrykning, og håndværkerne sætter meget pris på at grejet er nyere og altid virker.

Jeg synes, at det er fedt, at jeg får en sms med ordrebekræftelse. Så kan jeg hurtigt kan se at der er styr på det, og at materiellet er på vej.

Der er altid nogen at få fat på hos Renta. Brænder det på og vi er nødt til at arbejde om aftenen eller i weekenden, så kan jeg ringe på vagttelefonen og få hjælp.

Jeg kan kun anbefale at ringe til Renta, hvis man skal leje materiel.”

Kamilla Due

Byggeleder, EK Entreprise A/S

Man holder aldrig stille, når man lejer sit materiel hos Renta

Jeg lejer materiel hos Renta, fordi det virker hver gang. Materiellet er forholdsvist nyt, og sker der det mindste, så går der max. en time, før der står en af Rentas montører på byggepladsen.

Vi havde for nylig lejet en gravemaskine, hvorpå vi kom til at sprænge en hydraulikslange. Jeg ringede til Renta, og på under en time var problemet fixet, så vi kunne arbejde videre. Det var helt fantastisk.

Desuden oplever jeg, at telefonen altid bliver taget, når jeg ringer til min salgskonsulent hos Renta. Og hvis han ikke svarer, så ringer han altid hurtigt tilbage.

Man holder aldrig stille, når man lejer sit materiel hos Renta.

Lennart Petersen

Formand, Brødrene Jensen VVS

De gør det meget bedre end andre i branchen

Mit generelle billede af Renta er rigtig godt. De gør det meget bedre end andre i branchen. Vi har tidligere været skuffet over andre materielleverandører, og vi har på ingen måde fortrudt at vi nu lejer vores maskiner hos Renta. Vi modtager kun godt materiel og god service fra Renta.

F.eks. havde vi fornylig bestilt en materialehejs til levering på vores plads kl. 15.00. Materiellet bliver næsten altid leveret til tiden, men denne dag ringer Rentas chauffør, Jens klokken 13.30 og fortæller mig, at han desværre bliver forsinket og først kan være der kl. 15.45. Med denne information kunne jeg omprioritere og planlægge efter dette.

Jens trillede ind på pladsen kl. 15.40, og jeg fik en undskyldning samt en pose bolsjer til gutterne. Det er sørme god service.

Rico Jensen

Formand, NCC Døre og Vinduer

Start her

Vil du også være kunde hos Renta?

Hos Renta samler vi på Verdens Bedste Kunder, og hvis du også vil være én af dem, så udfyld en kontooprettelse med det samme.

Hos Renta er vi forpligtet til at levere kundeservice af høj kvalitet og kundeloyalitet. Vores team af erfarne medarbejdere sikrer kundetilfredshed ved bl.a. at vejlede vores dig som kunde til at vælge den rigtige maskine til dit projekt.

Vi mener, at kundeloyalitet er afgørende for langsigtet succes, og vores kundeserviceteam arbejder hårdt for at opbygge kundeforhold, der holder. Team Renta afspejler en enorm variation af erfaringer og baggrunde, men alle medarbejdere deler alle den samme forpligtelse til at yde fremragende kundeservice.

Vi er stolte af vores kundekreds og de relationer, der er blevet opbygget gennem årene.

Vi samler på Verdens Bedste Kunder hos Renta

 

Hos Renta er kundeloyalitet vigtig. Vi leverer pålidelighed og vi stræber efter kundetilfredshed gennem velholdt materiel og kundesupport. Vi sætter pris på kunden oplevelse og kundetilfredshed, og vi er forpligtet til at sikre kundeloyalitet.

Hver enkelt kunde afspejler en unik kundeoplevelse, og herover finder du et par kundeudtalelser fra nogle af Verdens Bedste Kunder. Vi er stolte af disse udtalelser og vi arbejder dagligt for, at alle kunder skal have samme grad af tilfredsstillelse, når de lejer hos os. Vores engagement i kundetilfredshed er grundlaget for vores succes, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med dig!