Du kan også leje i sommerferien

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Sommerferien er i fuld gang, og mange har allerede fundet på plads på en sydlandsk strandbred, ved en lækker pool eller et helt tredje sted, der bare kalder på afslapning. Naturligvis også nogle af Rentas medarbejdere. Men langt fra alle.

Vi deler naturligvis op og holder ferie lidt på skift, så ingen af vores kunder lades i stikken uden nødvendigt materiel. Heller ikke, selv om nationen er gået i ferie-mode.

Alle vores depoter holder åbent fra kl. 7.00 til 15.00 (dog 14.30 om fredagen). Dette gælder til og med 4. august.

Naturligvis holdes der også ferie hos mange af vores erhvervskunder, og derfor er der ikke samme tryk på udlejningen som ellers. Hos vores nye depoter i Del-Pin-Renta benytter mange private muligheden for at hente grej til ferie-projekter hjemme i haven eller i sommerhuset. Derfor er vores mandskab også på plads her.

I øvrigt er Rentas vagttelefon altid åben, uanset om det er sommer eller vinter. Hvis du akut står og mangler maskiner eller materiel uden for de normale åbningstider, kan du altid ringe på 70 20 62 42 og bestille materiel eller få hjælp ved nedbrud – 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Næste år endog 366 dage – 2024 er skudår. 😉