LOHKE materieludlejning A/S går sammen med nordiske Renta Group

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

LOHKE Materieludlejning as styrker sin ambition om at blive den foretrukne udlejer i Danmark gennem fusion med Renta Group. LOHKE Materieludlejnings 5 afdelinger placeret i hovedstadsregionen, Esbjerg og Aarhus, bliver nu forenet med Renta Groups 100 depoter i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Polen.

Renta kom naturligt ind i Danmark i 2021 og med fusionen bliver Renta det fjerdestørste materieludlejningsselskab på det danske marked.

Fortsat strategiudførelse – et fremragende match for Renta

Fusionen er et naturligt skridt i Rentas strategi om at styrke sin position og vokse i Nordeuropa. Efter fusionen vil Danmark være et betydeligt segment for Renta, som yderligere diversificerer virksomheden og gør Renta til en ægte skandinavisk virksomhed.

LOHKE’s effektive måde at drive virksomhed på og deres stærke historik med profitabel vækst gør dem til et fremragende match for Renta. LOHKE vil fortsætte med at betjene sine kunder med den samme lokale tilgang og service af høj kvalitet som hidtil og vil drage yderligere fordel af at implementere Rentas banebrydende digitale løsninger. LOHKE’s stærke markedsposition og det erfarne ledelsesteam skaber et solidt grundlag for fortsat vækst i Danmark. Med fusionen tiltræder Lars Raagaard, som administrerende direktør for Renta Denmark.

Carsten Lohmann, administrerende direktør i LOHKE, siger:

”Vi har ledt efter en partner til at hjælpe os med at videreudvikle vores forretning, og vi er glade for at kunne sige, at Renta virkelig er det perfekte match for os. Renta er kommet til Danmark for nylig, men ledelsen og medarbejderne er meget erfarne og professionelle folk inden for udlejning. Renta har adgang til kapital og materiel, som vi tidligere ikke har kunnet tilbyde, og vigtigst af alt så deler Renta de samme værdier, som vi selv har haft siden vi startede i 2006. Vi har arbejdet hårdt på at digitalisere LOHKE de seneste år og derfor er vi glade for at få adgang til Rentas digitale løsninger. Med de fremtidige digitale muligheder vil vi være i stand til at vækste vores egen forretning og hjælpe både kollegaer og kunder efter devisen “work smarter – not harder”. LOHKE har en solid kundebase, vi har et godt omdømme og et dybt kendskab til det danske udlejningsmarked. Jeg er sikker på, at vi sammen med Renta vil blive endnu stærkere og med tiden blive den foretrukne partner for kunderne på det danske udlejningsmarked.”

Kari Aulasmaa, administrerende direktør i Renta Group, siger:

“LOHKE er et stærkt match for os, da de i forening med vækst og lønsomhed, har kunnet bevare et lokalt præg til branchen. LOHKE er en virksomhed med de samme værdier som Renta. De har en stærk markedsposition og tilstedeværelse i attraktive dele af landet og de har et ry for at levere service af høj kvalitet. Vi er begejstrede for at slå os sammen med Team LOHKE og ser frem til den videre rejse.”

Om Renta Group

Renta Group er en finsk materieludlejningsvirksomhed grundlagt i 2015. Renta har idag forretninger i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Polen med over 100 depoter og mere end 1,000 ansatte. Renta er et stort udlejningsfirma med en bred vifte af entreprenørmaskiner og udstyr til byggebranchen, samt relaterede ydelser. Udover at drive et netværk af udlejningsdepoter er Renta også en stor leverandør inden for stillads- og klimabeskyttelse. For mere information, besøg www.renta.com

Om Lohke

Lohke er en dansk materieludlejningsvirksomhed, der med troen på tætte kunderelationer og god kundeservice, har skabt en virksomhed med et solidt omdømme, sammen med 90 medarbejdere som virker fra Hvidovre, Hedehusene, Hillerød, Esbjerg og Aarhus. Med en stor kundebase fordelt på flere sektorer er Lohke på en stor vækstrejse. For mere information, besøg www.lohke.dk

For mere information, kontakt venligst:

Lars Raagaard, administrerende direktør, Renta Denmark
+45 29 48 13 00
lars.raagaard@renta.dk

Kari Aulasmaa, administrerende direktør, Renta Group
+358 40 511 6445
kari.aulasmaa@renta.com