LOHKE skifter navn til Renta

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Du har sikkert hørt det – og måske har du også lagt mærke til at vores logo har ændret sig – men LOHKE valgte sidste år at fusionere med Renta, og her fra årsskiftet har vi valgt at tage det fulde skridt og skifte navnet. Vores officielle navn er pr. 1/1 2023 Renta A/S.

Vi beholder samme CVR.nr., samme adresse osv., men navn og logo ændrer vi på alle maskine, dokumenter m.m. i løbet af de næste stykke tid.

Vi leverer stadig pålidelighed

Ligeledes er vores værdisæt og ambitionsniveau det samme og vi stræber fortsat mod at være den foretrukne udlejer i Danmark. Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en høj produktivitet og du undgår unødige nedbrud, og vi vil bevare den personlige kontakt, så du føler dig værdsat og samtidig får hurtig respons på spørgsmål og forespørgsler.

Vi er stolte af at slå os sammen med Renta og ser frem til en blomstrende fremtid for Team Renta og Verdens Bedste Kunder.

Vi vil gerne takke dig for din loyalitet og tillid til LOHKE, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde under vores nye navn.

Hvis du har spørgsmål vedrørende navneskiftet eller andet, er du velkommen til at kontakte os på info@renta.dk eller på +45 70 20 62 42.