Du kan leje spændende nye maskiner

Jeppe Hansen er vores indkøbschef, og det med at købe tager han meget seriøst. Der er stort set altid nye maskiner på vej ind, som du selvfølgelig efterfølgende kan leje hos os. Mange er naturligvis solide standard-maskiner, men indimellem kommer der også materiel,...

Du kan nu leje materiel hos os i flere steder i Jylland og på Fyn

Renta er stærkere end nogensinde tidligere. Ikke mindst vest for Storebælt udvider vi med flere depoter, at vi har købt vores udlejningskollega Del-Pin. Det gør alting nemmere meget nemmere for dig som kunde med øget tilgængelighed: Vi byder på yderligere ni depoter...

Det gik højt for sig i Sakskøbing

Udlejningsbranchen nåede nye højder, da vores afdelingsleder Mark Fris Hansen inviterede indenfor til åbent hus i den nye afdeling i Sakskøbing på Lolland. Faktisk hele 57 meter. Sakskøbing-folkene havde nemlig kørt en lastvognslift af de store frem til dagen, hvor...

Hjælpen er på vej

Vores korps af montører er populære hos Verdens Bedste Kunder. Det er dem, der kommer og løser problemerne, når en hydraulikslange springer på din arbejdsplads, eller liften sætter sig fast med dig og din kollega i 18 meters højde.

Renta køber Del-Pin

Renta Group Oy ("Renta Group" eller "Renta") har indgået en aftale om at købe A.L. DEL-PIN A/S ("Del-Pin" eller "Selskabet"). Del-Pin er et dansk udlejningsfirma med ni depoter beliggende i de vestlige dele af Danmark. Virksomheden har mere end 60 ansatte og en årlig...

Plads til mere i Aarhus

Det er dumt at bygge for småt, når man nu er i gang. Og det gjorde vi da heller ikke, da vi etablerede os i Aarhus i 2020.

Snart klar i Sakskøbing

Det er torsdag den 4. maj, det sker: Renta åbner sin nye afdeling i Sakskøbing på Lolland med åbent hus og reception.

Den grønne højsæson er hvid

Naturen er i gang med at skifte fra hvid til grøn. Fra vinter til forår, som ifølge kalenderen burde have været i gang siden 1. marts.

Masser af nyt grej på vej

Der er udsigt til festivitas på Lolland inden længe. Vores driftschef, Jan Jørgensen arbejder intenst på at få både bygning og mandskab på plads til det nyeste skud på Rentas-stammen i Sakskøbing.

Det store nedbørsmysterium

Der er udsigt til festivitas på Lolland inden længe. Vores driftschef, Jan Jørgensen arbejder intenst på at få både bygning og mandskab på plads til det nyeste skud på Rentas-stammen i Sakskøbing.

Vil du også være opdateret med nyhederne hos Renta?

Tilmeld dig Rentas nyhedsbrev, hvor du løbende vil få aktuelle nyheder fra Renta samt få gode råd og invitationer til events m.m.

Du kan selvfølgelig til en hver tid afmelde nyhedsbrevet.

Læs evt. om vores persondatapolitik her.

Tilmeld nyhedsbrev