Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Renta Group Oy (“Renta Group” eller “Renta”) har indgået en aftale om at købe Jelle-Bo ApS (“Jelle-Bo” eller “virksomheden”). Jelle-Bo er et dansk udlejningsfirma med en afdeling beliggende i Svendborg på Fyn. Virksomheden har 9 ansatte og en årlig omsætning på cirka DKK 20 millioner.

Med opkøbet udvider Renta sit netværk af udlejningsafdelinger i Danmark og styrker yderligere sin tilstedeværelse på Fyn. Jelle-Bo er et fremragende supplement til Rentas danske forretning med sin stærke rentabilitet og dygtige personale. Vi vil bestræbe os på at fortsætte med at betjene Jelle-Bos kunder med samme høje serviceniveau som tidligere, samtidig med at vi yderligere drager fordel af Rentas brede produktudbud og digitale løsninger. Jelle-Bos stærke lokale markedsposition og erfarne ledelsesteam skaber et solidt fundament for fortsat vækst.

Opkøbet forventes at være afsluttet senest i februar 2024.

Kari Aulasmaa, administrerende direktør for Renta Group, sagde:

“Vi er glade for at slå os sammen med Jelle-Bo, et meget rentabelt selskab med en stærk position på det lokale marked. Opkøbet supplerer vores geografiske dækning og er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at opbygge et landsdækkende udlejningsnetværk i vores kerneområder. Vi byder de dygtige fagfolk fra Jelle-Bo varmt velkommen til at slutte sig til Renta.”

Hans Ove Jelle, administrerende direktør og grundlægger af Jelle-Bo, sagde:

“Vi er begejstrede for at samarbejde med Renta og ser store muligheder for at fortsætte med at udvikle forretningen sammen. Som en del af Renta er vores ambition at fortsætte med at give vores kunder en fremragende kundeservice. Renta er en god partner for os at fortsætte med at udvikle bæredygtighed og digitale løsninger i vores drift. Vi ser frem til at arbejde sammen med Rentas team.”

Lars Raagaard, administrerende direktør for Renta A/S, sagde:

”Det er med stor glæde at vi har gennemført opkøbet af Jelle-bo, der er en solid og veldrevet virksomhed. Denne strategiske beslutning styrker vores position på markedet og vi ser frem til at integrere Jelle-Bos ekspertise og ressourcer i vores forretning og skabe en endnu mere robust organisation.”

Om Renta Group

Renta Group er et fuld-service udstyrsudlejningsfirma i Nordeuropa, der blev grundlagt i 2015. Virksomheden har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Polen og Baltikum, med 175 afdelinger og mere end 2.000 ansatte. Renta er et generelt udlejningsfirma med et bredt udvalg af bygge- og anlægsmaskiner samt relaterede services. For mere information, besøg www.renta.com.

Om Jelle-Bo

Jelle-Bo er et udlejningsfirma, der blev grundlagt i 1999. Virksomheden har en afdeling og har hovedkontor i Svendborg på Fyn. Jelle-Bo har 9 ansatte og en årlig omsætning på cirka DKK 20 millioner. For mere information, besøg www.jellebo.dk.