Vi har støttet Knæk Cancer med 1 million

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

For ti år siden blev en af vores medarbejdere ramt af kræft. Han kæmpede tappert, men desværre mistede vi ham mindre end seks måneder efter hans diagnose.

Som følge af denne hjerteknugende begivenhed startede vi en tradition. Vi donerede 100.000 kr. til Knæk Cancer indsamlingen, og dette har vi fortsat med lige siden. I alt har vi doneret 1.000.000 kr. til kampen mod denne ubarmhjertige sygdom.

I løbet af de seneste 10 år har flere af vores medarbejdere desværre stået ansigt til ansigt med kræften – enten selv eller i deres nærmeste kreds, hvor venner eller familie har fået den frygtelige diagnose.

Kampen mod kræft rører os alle på den ene eller anden måde. Kræften rammer ikke kun patienten, men påvirker også deres nærmeste – familie og venner. Hos Renta tror vi på, at som virksomhed har vi et ansvar over for samfundet og skal deltage aktivt i kampen mod kræft.

Vi opfordrer vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til at deltage aktivt i kampen mod denne livstruende sygdom. Uanset om det er ved at donere, deltage i arrangementer eller sprede budskabet, kan vi alle bidrage til denne vigtige sag.

Vi er stolte over at være en del af kampen mod kræft, og vi håber, at vores donation kan være med til at gøre en forskel, så vi sammen kan knække kræften!

Læs evt. mere om Knæk Cancer her.