Vi støtter Røde Kors med 50.000 kr.

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

𝐕𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐦𝐚𝐠𝐢 𝐦𝐞𝐝 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐭𝐢𝐥 𝐑ø𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐬

Vi tror på, at det bedste ved julen er at dele med dem, der har brug for det mest. Derfor har vi igen i år valgt, at støtte Røde Kors i stedet for at dele julegaver ud til kunder.

Ved at støtte Røde Kors’ fantastiske arbejde med hele 50.000 kr. er vi med til at skabe en positiv indvirkning både lokalt og globalt. Vi håber, I er lige så glade for denne beslutning som os!

Om Røde Kors

Hver dag redder Røde Kors liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Røde Kors er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Det er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

I Danmark er Røde Kors til stede for udsatte børn og voksne i alle aldre. Røde Kors skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare ved at styrke deres muligheder for et bedre liv. Og i kriser er Røde Kors en del af det nationale beredskab.

Ude i verden er Røde Kors til stede i konflikter og katastrofer, og hjælper mennesker på begge sider af konflikten, uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Ved at støtte Røde Kors er vi med til at sikre, at hjælpen kommer frem til dem, der trænger mest.

Vidste du at for…

50.000 kr. kan Røde Kors uddele mad til 500 børn på flugt i en måned.

50.000 kr. kan Røde Kors sikre at 55 udsatte børnefamilier i Danmark får en juleaften som alle os andre.

Lad os sammen gøre en forskel og sende en varm tanke til dem, der virkelig har brug for det i denne tid. ❤